Η Μαρία Συρεγγέλα θα προταθεί για Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 18:49 Η Μαρία Συρεγγέλα θα προταθεί για Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Θα αντικαταστήσει τον Παύλο Μαρινάκη στην οδό Πειραιώς

Σύμφωνα με την Χριστίνα Κοραή, που αποκάλυψε νωρίτερα την είδηση στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, μετά την αντικατάστασή του ο Παύλος Μαρινάκης θα παραμείνει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου,

Ποια είναι η Μαρία Συρεγγέλα

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως τις εκλογές του Μαΐου του 2023 της ανατέθηκε από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η θέση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Ισότητας, Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, χαρτοφυλάκιο που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Από πολύ νέα έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα με ειδίκευση, κυρίως, σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσα από τη δουλειά της έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τους τομείς της ισότητας των φύλων, της κοινωνικής και εργασιακής ενδυνάμωσης των γυναικών, της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της ενίσχυσης της οικογένειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση