Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος των Εξαρχείων»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 22:48 Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος των Εξαρχείων»

Πρόκειται για 23χρονο από τη Συρία που αποφυλακίστηκε πρόσφατα - Είχε επιτεθεί και πάλι σε γυναίκα - Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση, οι Αρχές ταυτοποίησαν και αναζητούν τον δράστη που προέβη σε τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από τις Αρχές ο δράστης που προέβη σε σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια, σε βάρος τεσσάρων γυναικών.

Για την ταυτοποίηση του δράστη συνέβαλαν τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας, στα οποία αποτυπώνεται η δράση του άνδρα σε βάρος δύο εκ των τεσσάρων γυναικών που τον κατήγγειλαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 23χρονο Σύρο, σεσημασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα, αφού είχε προφυλακιστεί το 2022 στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού από τις οποίες και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

Η φωτογραφία του έχει δοθεί σε όλες τις περιπολίες Ασφάλειας, Τάξης, Άμεσης Δράσης και στις Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. που «χτενίζουν» την περιοχή των Εξαρχείων και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα προέκυψε και τέταρτη καταγγελία στην Ασφάλεια Αθηνών από μία 52χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του σε ασανσέρ πολυκατοικίας επί της οδού Στουρνάρη, στα Εξάρχεια, το απόγευμα της Πέμπτης (16/11).

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, την παρενόχλησε και όταν άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, στη θέα ενός άλλου ατόμου, τράπηκε σε φυγή.

Το χρονικό των τριών πρώτων επιθέσεων

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, στην οδό Βαλτετσίου και μάλιστα σε βάρος ανήλικης, όπου ο δράστης επιτέθηκε σε ένα 13χρονο κορίτσι, το άρπαξε από την μέση και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Το παιδί φώναξε και αντιστάθηκε σθεναρά και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.

Χθες, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, πρωινές ώρες σημειώθηκαν δύο ακόμη απανωτές επιθέσεις στην ίδια περιοχή και με διαφορά μόλις 10 λεπτών, κάτι που αποδεικνύει και την ψυχική κατάσταση του δράστη, αφού όλα αυτά συνέβησαν σε δρόμους και σε ώρες που διέρχεται κόσμος.

Πιο συγκεκριμένα, ένα τέταρτο μετά τις 7 το πρωί επιτέθηκε σε μία 29χρονη επί της οδού Μπενάκη, την όποια έσπρωξε και έριξε στον δρόμο και έπεσε από πάνω της, τελώντας ασελγείς πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε εξαιτίας της αντίδρασης του θύματος. Από τις φωνές τις κοπέλας και την σθεναρή της αντίσταση άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος και ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή.

Μόλις 10 λεπτά μετά, λίγο πιο μακριά, επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, επιτέθηκε σε μία 27χρονη, της έπιασε τα χέρια και της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Το θύμα αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να του ξεφύγει και πάλι ο δράστης φοβήθηκε την αντίδραση των διερχομένων πολιτών και τράπηκε σε φυγή.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση