Δάσκαλος οδήγησης στην Θεσσαλονίκη πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 11:56 Δάσκαλος οδήγησης στην Θεσσαλονίκη πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ (ΒΙΝΤΕΟ) (φωτο ΕΡΤ)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» λέει ο λαός και μάλλον δεν έχει άδικο, αφού αποδεικνύεται πως σε πολλές περιπτώσεις ισχύει απόλυτα, όπως για παράδειγμα για έναν εκπαιδευτή οδήγησης στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, ένας δάσκαλος οδήγησης άφησε το αυτοκίνητο σε θέση για ΑμεΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση παράνομου παρκαρίσματος σε θέση για ΑμεΑ και, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΟΚ, γίνεται αυτόματη αφαίρεση πινακίδων, ενώ το πρόστιμο που επιβάλλεται για την παράβαση και την κατάληψη της ράμπας είναι τσουχτερό.

Επίσης, αφαιρείται η άδεια οδήγησης για 60 ημέρες.

Πηγή: ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση