Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος που «έφαγε» τη σφαίρα στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 22:44 Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος που «έφαγε» τη σφαίρα στο κεφάλι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 34χρονος, ο ένας εκ των τριών από την παρέα των Κρητικών, που έπεσε θύμα των πυροβολισμών στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023). 

Ο 34χρονος – θύμα των πυροβολισμών στο Γκάζι, είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά από όλους και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, με τη σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του. Ωστόσο, σύμφωνα με το Creta24, κατά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί κατάφεραν να την αφαιρέσουν και πλέον -με συγκρατημένη αισιοδοξία- περιμένουν να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα, για να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, με τους γονείς του 34χρονου να ξεσπούν σε κλάματα.

Σύμφωνα με το STAR, η σύζυγός του είναι σε σοκ και  αδυνατεί να πιστέψει ότι πριν από μόλις 18 ημέρες, ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτούν.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο νεαρός για τον οποίο οργανώθηκε το μπάτσελορ. Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 29 του μήνα, αλλά είναι άγνωστο εάν θα γίνει. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας και αυτόπτες μάρτυρες έχουν επιστρέψει στην Κρήτη, αλλά το μυαλό τους έχει μείνει στους φίλους τους.

Βγήκαν από τη ΜΑΦ οι άλλοι δύο Κρητικοί

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον 34χρονο, από τους πυροβολισμούς του αδίστακτου κακοποιού που επέβαινε στο ασημί τζιπ τραυματίστηκαν επίσης ο αδερφός του και ο 28χρονος φίλος τους.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς, απ΄ όπου βγήκαν σήμερα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση