«Μάχη» για ένα τραπέζι στα μπουζούκια: Η πρώτη σειρά ξεκινάει από 4.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 10:55 «Μάχη» για ένα τραπέζι στα μπουζούκια: Η πρώτη σειρά ξεκινάει από 4.000 ευρώ

Oύτε καρφίτσα δε θα πέφτει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις μεγάλες πίστες της Αθήνας.

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και τα νυχτερινά μαγαζιά ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα ρεβεγιόν ώστε να υποδεχθούν τον κόσμο που θέλει να διασκεδάσει.

Για τους λίγους τυχερούς που μπορεί να καταφέρουν να βρουν τραπέζι στο σχήμα που τους αρέσει, το μόνο σίγουρο είναι πως για μία νύχτα διασκέδασης θα κοστίσει ακριβά.

Πιο συγκεκριμένα, για να απολαύσει μία παρέα 8 ατόμων ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με την Άννα Βίσση θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η πρώτη σειρά ξεκινάει από 4.000€, η δεύτερη από 3.000€, η τρίτη από 2.000€ και η τέταρτη σειρά στα 1.000€.

Οι τιμές στο ίδιο μαγαζί χωρίς Double Dot αρχίζουν από 180€ για απλή φιάλη, 230€ για σπέσιαλ και 280 για την premium.

Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης για ένα καλό τραπέζι στο ρεβεγιόν το κάθε άτομο θα πληρώσει από 250€ και πάνω.

«Για 31/12 υπάρχει διαθεσιμότητα. Ξεκινάμε από τα 80€ ανά άτομο. (3η-4η σειρά) είναι περίπου στα 250 – 300€ ανά άτομο».

Οι κανονικές τιμές κυμαίνονται από 190€ η τετράδα μέχρι 300€ για premium.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση