Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 15:07 Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Πελάτης παρακολουθεί χωρίς να κάνει τίποτα το ληστή που έχει πιάσει από το λαιμό τη νεαρή υπάλληλο…

Δυόμιση εφιαλτικά λεπτά στα χέρια αδίστακτου κακοποιού, έζησε νεαρή υπάλληλος σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, ο νεαρός ληστής, μπαίνει στο κατάστημα, πιάνει από το λαιμό την κοπέλα, την σέρνει μέχρι την ταμειακή μηχανή και μετά από προσπάθειες καταφέρνει και την ξεκλειδώνει. Αφαιρεί τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα. Η υπάλληλος τού δίνει μια σακούλα και βάζει μέσα τα χαρτονομίσματα.

Ο δράστης συνεχίζοντας να κρατά από το λαιμό την υπάλληλο, συνεχίζει να ψάχνει τα συρτάρια και όλα τα ράφια για χρήματα.

Ξαφνικά μπαίνει ένας πελάτης, ο δράστης δεν πτοείται από την παρουσία του, αλλά και εκείνος δεν κάνει απολύτως τίποτα για να σώσει την κοπέλα, ειδοποιώντας έστω την αστυνομία!

Την ίδια ώρα η κοπέλα αβοήθητη παλεύει με τον δράστη και προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του, ενώ εκείνος της αρπάζει την τσάντα και το κινητό της.

Τελικά η υπάλληλος καταφέρνει να συγκρατήσει την τσάντα της όχι όμως και το κινητό της τηλέφωνο. Ο ληστής βγαίνει από το κατάστημα, και αφού συναντάει τον συνεργό του που φυλούσε τσίλιες εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση