Καρτ ποστάλ η λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - Μοναδικές εικόνες από το χιονισμένο τοπίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 15:15 Καρτ ποστάλ η λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - Μοναδικές εικόνες από το χιονισμένο τοπίο (φωτο intime)

Μπορεί στην Αττική οι χιονοπτώσεις να μην ήταν τόσο έντονες για να την ντύσουν στα λευκά, ωστόσο σε κάποιες περιοχές του λεκανοπεδίου προς τα υπερβόρεια, το χιόνι έπεσε πυκνό με αποτέλεσμα το τοπίο που διαμορφώθηκε να θυμίζει καρτ ποστάλ.

Μια από αυτές τις περιοχές ήταν η Ιπποκράτειος Πολιτεία. Από νωρίς το πρωί μικροί και μεγάλοι έσπευσαν στην λίμνη Μπελέτσι για μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς στο χιόνι. Υπενθυμίζεται από το βράδυ της Δευτέρας είναι υποχρεωτικό όλα τα ΙΧ που κινούνται στην Αττική να έχουν μαζί τους αντιολησθητικές αλυσίδες.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες του πρακτορείου Intimenews και του φωτογράφου, Γιάννη Λιάκου το τοπίο στην λίμνη Μπελέτσι είναι βγαλμένο από παραμύθι. Τα πάντα έχουν πασπαλιστεί με χιόνι, ενώ την ησυχία της παγωμένης λίμνη «διαταράσσουν» μόνο οι μόνιμοι κάτοικού της, οι πάπιες!

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα, Τρίτη (30/1) χιονοπτώσεις στην Αττική αναμένονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και στα βόρεια σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τη νύχτα.

Δείτε εικόνες από την χιονισμένη Ιπποκράτειο Πολιτεία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση