Άγιος Βαλεντίνος - Ακρίβεια: «Λαβωμένος» και ο έρωτας - 500 ευρώ για μια ανθοδέσμη με 100 τριαντάφυλλα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 11:05 Άγιος Βαλεντίνος - Ακρίβεια: «Λαβωμένος» και ο έρωτας - 500 ευρώ για μια ανθοδέσμη με 100 τριαντάφυλλα!

Σχεδόν τριπλασιάστηκε η τιμή στα τριαντάφυλλα σε λίγους μήνες - Από τα 2€ στα 5€ το τεμάχιο - «'Εχει πληγεί η παραγωγή λουλουδιών», απαντούν ανθοπώλες

Πανάκριβες θα πληρώσουν οι ερωτευμένοι τις ανθοδέσμες φέτος οι ερωτευμένοι, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. 

 Οι αυξήσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ξεπερνούν πολλές φορές τις αυξήσεις σε τρόφιμα και ποτά και πολλοί, όπως φαίνεται, θα τα δουν μόνο... σε φωτογραφία.

Η πιο κλασσική και ασφαλής επιλογή είναι φυσικά, τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Αν πέρυσι έστελνες 100 για να εντυπωσιάσεις με 200 ευρώ φέτος χρειάζεσαι 500 ευρώ.

100 ευρώ για μια ανθοδέσμη!

 

Φυσικά υπάρχουν και πιο σεμνές επιλογές, με τιμές όμως και πάλι στα 100 ευρώ, αν μιλάμε για μία ανθοδέσμη που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.
 

 

Σε κάθε περίπτωση, τα μπουκέτα θα έχουν ένα «αγκαθάκι» στην τιμή. Από την άλλη, οι κυρίες περιμένουν την ανθοδέσμη τους και σίγουρα δεν θα είναι αρκετά ένα, δύο λουλούδια.

Γιατί έχουν εκτοξευτεί οι τιμές στα λουλούδια

Την αύξηση στην τιμή που ξεπερνάει το 150% εξηγούν οι ανθοπώλες. Όπως λένε, έχει πληγεί η παραγωγή των λουλουδιών. «Μεγάλο το πλήγμα στις παραγωγές και στους ανθρώπους που είχαν εκτάρια», σημειώνουν.

Από την άλλη, στα ανθοπωλεία της Θεσσαλονίκης υπάρχει πάντα και plan B. Kαι εδώ η τιμή έχει τσιμπήσει αλλά με ένα μικρότερο ποσό μία ανθοδέσμη μπορεί να φτάσει στην αγαπημένη με 30€.
 

 

Πολλοί βέβαια θα παρατηρήσουν πως και αυτά τα λεφτά είναι ένα μεροκάματο. Από την άλλη, μία ημέρα τον χρόνο είναι, μία ανθοδέσμη λογικά θα αγοράσει κάθε ερωτευμένος οπότε το κόστος μάλλον μπορεί να αντιμετωπιστεί θα πουν οι επιχειρηματίες του χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση