Μητσοτάκης: Τιμούμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης που έχουμε υπογράψει με τους πολίτες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 17:07 Μητσοτάκης: Τιμούμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης που έχουμε υπογράψει με τους πολίτες

«Το πρόβλημα της ακρίβειας είναι το νούμερο ένα και η κυβέρνηση θα είναι διαρκώς παρούσα», είπε ο Πρωθυπουργός από τον Ασπρόπυργο.

Σε πολίτες στον Ασπρόπυργο μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πρώτα είχε επισκεφθεί το μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο logistics που κατασκευάζεται εκεί. Απευθυνόμενος στους κατοίκους της δυτικής Αττικής είπε ότι έχει εκπονηθεί ένα ολιστικό πρόγραμμα παρεμβάσεων για δυτική Αττική πάνω από 500 εκατ πόρους προκειμένου να αλλάξει η όψη της.

Αναφερόμενος στο κέντρο logistics  είπε ότι θα δημιουργηθούν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας.

«Τιμούμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης που έχουμε υπογράψει με τους πολίτες», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφερόμενος στα προβλήματα της καθημερινότητας υπογράμμισε ότι «η πολιτική της κυβέρνησης για μειώσεις τιμών έχει αρχίσει να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα πχ στο βρεφικό γάλα αλλά και στους λογαριασμούς ρεύματος με τις τιμές να προσεγγίζουν τα επίπεδα προ κρίσης.

«Το πρόβλημα της ακρίβειας είναι το νούμερο ένα και η κυβέρνηση θα είναι διαρκώς παρούσα όχι μόνο για να συγκρατούμε τον πληθωρισμό, αλλά και για μειώσεις. Η κυβέρνηση σκύβει στα προβλήματα της καθημερινότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για συμβόλαιο αλήθειας που υπέγραψε με τους πολίτες στις εθνικές εκλογές και τόνισε: «Επειδή έχουμε μια εκλογική αναμέτρηση μπροστά μας επαναλαμβάνω την μεγάλη σημασία ευρωεκλογών, καθώς στις Βρυξέλλες λαμβάνονται αποφάσεις που επηρεάζουν αυτό που γίνεται στην Αθήνα».

Τους κάλεσε να σκεφτούν ποιους εκπροσώπους θα στείλουν στην ευρωβουλή ο οποίοι  θα υπερασπιστούν τα εθνικά δίκαια.

«Είμαι σίγουρος», είπε ο πρωθυπουργός, «ότι και σε αυτή την αναμέτρηση η ΝΔ θα είναι νικήτρια και θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση