Με ζεμπεκιές και «Έκπτωτο Άγγελο» γιόρτασαν την 25η Μαρτίου οι μαθητές της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 10:09 Με ζεμπεκιές και «Έκπτωτο Άγγελο» γιόρτασαν την 25η Μαρτίου οι μαθητές της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχουν γίνει στο TikTok μερικά βίντεο στα οποία φαίνονται μαθητές, με την τυπική ενδυμασία της παρέλασης, να χορεύουν τον “Έκπτωτο Άγγελο” του Νίκου Οικονομόπουλου.

Τον «Έκπτωτο Άγγελο» του Νίκου Οικονομόπουλου επέλεξαν να χορέψουν ζεϊμπέκικο οι μαθητές ενός από τα σχολεία που παρέλασαν στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου της Αθήνας, ντυμένοι με λευκά πουκάμισα και μαύρα παντελόνια, χόρεψαν και άλλα γνωστά τραγούδια, όπως το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», ωστόσο ο «Έκπτωτος Άγγελος» ήταν αυτό κέρδισε τους χρήστες των social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση