Κολωνός: Κανένα ελαφρυντικό σε Μίχο και μητέρα για την υπόθεση της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 11:36 Κολωνός: Κανένα ελαφρυντικό σε Μίχο και μητέρα για την υπόθεση της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας

Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Ηλία Μίχο και στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προς δικαστές και ενόρκους στην πρότασή της, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Η εισαγγελέας της έδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγήθηκε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Ηλία Μίχο λόγω των ειδεχθών πράξεων, για τις οποίες καταδικάστηκε, και στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό λόγω της ποινικής απαξίας της πράξεως της εκβίασης και της παραμέλησης, που είχε επιδείξει απέναντι στο παιδί της.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η εισαγγελέας εισηγήθηκε επίσης να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου σε όσους «πελάτες» καταδικάστηκαν για την τέλεση της πράξεως που τους αποδίδεται άπαξ. 

Να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας για έναν καταδικασθέντα, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ ζήτησε να μην αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη σε κανέναν εκ των καταδικασθέντων.

Τέλος, η εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον «Μιχάλη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση