Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύντροφό του στους Αγίους Αναργύρους - Είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 08:45 Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύντροφό του στους Αγίους Αναργύρους - Είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει!

Μία άνευ προηγουμένου τραγωδία έλαβε χώρα απόψε στους Αγίους Αναργύρους. Ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την πρώην σύντροφό του με μαχαίρι σχεδόν έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Η γυναίκα, που ήταν 28 ετών, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, πρώην σύντροφος του δράστη, είχε πάει στο τμήμα και, φεύγοντας από εκεί, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, ο άνδρας της επιτέθηκε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Το θύμα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει ότι το άτομο που την μαχαίρωσε την ενοχλούσε, ενώ θεωρείται πιθανό ο δράστης να της είχε στήσει καρτέρι.

Η γυναίκα αρχικά ήταν μαζί με ακόμη ένα άτομο, ενώ από το τμήμα έφυγε μόνη της. Τότε ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί και να την μαχαιρώσει.

Σύμφωνα με το protothema.gr,  ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» βαριά τραυματισμένος.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Προανάκριση ΔΑΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση