Πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε την σύζυγό του – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 22:12 Πάρκαρε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και έδειρε την σύζυγό του – Την έστειλε στο νοσοκομείο

Το θύμα κατήγγειλε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ότι υφίσταται σωματική βία

Ακόμη ένα ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη χώρα, με το θύμα αυτή τη φορά να κακοποιείται εν κινήσει στην Ιόνια Οδό.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι Πολωνικής καταγωγής έκανε ένα ταξίδι με το φορτηγό, όταν και ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ τους. Βρισκόταν επί της Ιόνιας Οδού, κοντά στον κόμβο του Τερόβου, όταν κατήγγειλε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το μέρος όπου βρισκόταν.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτησή της, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστεί σε χώρο στάθμευσης της Ιόνιας Οδού φορτηγό όχημα, εντός του οποίου βρέθηκαν ο συλληφθείς και η καταγγέλλουσα σύζυγός του, η οποία έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της.

Από τους αστυνομικούς κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, συνοδεία των οποίων η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, ενώ ο σύζυγός της συνελήφθη.

Ο σύζυγός της συνελήφθη ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση