Ηλεία: Πέθανε στον τερματισμό του δρόμου «Ολυμπιακής Εκεχειρίας» στην Αρχαία Ολυμπία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 18:58 Ηλεία: Πέθανε στον τερματισμό του δρόμου «Ολυμπιακής Εκεχειρίας» στην Αρχαία Ολυμπία

Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία στην Ηλεία, με έναν 63χρονο δρομέα να αφήνει την τελευταία του πνοή. Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας που μεταφέρθηκε, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν…

Λίγο πριν τον τερματισμό του δρόμου «Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ήλιδας – Ολυμπίας» στην Αρχαία Ολυμπία στην Ηλεία, κατέρρευσε ένας 63χρονος άντρας, που έπαιρνε μέρος στον αγώνα. Ο θάνατός του, σύμφωνα με το newsit.gr, διαπιστώθηκε λίγο αργότερα όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν άλλα δεν τα κατάφεραν.

Ειδικότερα στο Τμήμα Πελοπίου – Πλατάνου κοντά στην Ολυμπία, ο άτυχος 63χρονος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και σταμάτησε, ενώ άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί αν και προσπάθησαν επίμονα δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Στην συγκεκριμένη τριήμερη διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός για την Ηλεία εδώ και αρκετά χρόνια, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο τραγικό περιστατικό.

Ο αγώνας γίνεται σε μη αγωνιστικούς ρυθμούς και ουσιαστικά οι συμμετέχοντες περπατούν την διαδρομή των 50 χλμ. ωστόσο οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταπόνησαν όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση