Πανικός σε παραλία στο Ηράκλειο - Ξεβράστηκε drone και λουόμενοι νόμιζαν ότι είναι από το Ιράν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 09:20 Πανικός σε παραλία στο Ηράκλειο - Ξεβράστηκε drone και λουόμενοι νόμιζαν ότι είναι από το Ιράν Φωτό: cretaone.gr

Πρόκειται για έναν ανενεργό και ακίνδυνο εναέριο στόχο.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εντείνουν τις ανησυχίες όλων. Επηρεασμένοι από τα γεγονότα, λουόμενοι σε παραλία του Ηρακλείου όταν αντίκρισαν έναν εναέριο στόχο πανικοβλήθηκαν αφού νόμιζαν ότι είναι drone του Ιράν.

Τελικά, ήταν ένας εναέριος στόχος που χρησιμοποιείται σε πεδία βολής για την δοκιμή οπλικών συστημάτων και ξέβρασε η θάλασσα. Πρόκειται για έναν ανενεργό και ακίνδυνο εναέριο στόχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την περισυλλογή του, ενώ από μια πρώτη εξέταση εκτιμάται πως ήταν για αρκετό καιρό στη θάλασσα, καθώς είχε έντονα τα σημάδια της σκουριάς, στα μεταλλικά του μέρη.

Για την ιστορία, πρόκειται για έναν στόχο που κατασκευάζεται από εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό την εκπαίδευση των πληρωμάτων που επανδρώνουν αντιαεροπορικά συστήματα.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση