flyover: Ξεκινούν και πάλι οι εργασίες - Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 18:27 flyover: Ξεκινούν και πάλι οι εργασίες - Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής

Αρχίζουν και πάλι τα έργα κατασκευής του flyover στη Θεσσαλονίκη καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών, που είχε καταθέσει ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινοπολιτών.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στον σύνδεσμο κατοίκων ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κοινοποιηθεί και το σκεπτικό της απόφασης, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι άμεσα από την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Τις επόμενες ημέρες επίσης, θα συγκληθεί συνέλευση των κατοίκων για να εξεταστούν τα επόμενα βήματά τους, σύμφωνα με το voria.gr.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση