"Έφυγε" η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 17:48 "Έφυγε" η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη

Στη θλίψη έχει «βυθιστεί» ο καλλιτεχνικός κόσμος, μετά την είδηση θανάτου της ηθοποιού Ιφιγένειας Αστεριάδη, σε ηλικία 57 ετών.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, ήταν κόρη του ηθοποιού του θεάτρου Τέχνης Δημήτρη Αστεριάδη. Για εννέα χρόνια πρωταγωνίστησε σε περίπου 25 παραστάσεις όπως Τα «κόμικς», «Η μεγάλη μαγεία», «Στο βάθος κτήνος», «Κρίμα που είναι πόρνη» κ.ά.

Με μία μαύρη φωτογραφία και το σχόλιο “Καλό Ταξίδι Ιφιγένεια“, ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας αποχαιρέτησε την ηθοποιό. Με τον Γιάννη Κακλέα συνεργάστηκε σαν ηθοποιός και σε επόμενες δουλειές του, κάνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στο «Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ». Πήρε μέρος σε μεγάλες επιτυχίες όπως «Λυσιστράτη», «Συρανό», «Το ημέρωμα της στρίγγλας”.

Σημειώνεται πως, η τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στη θεατρική παράσταση “Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού” με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, η οποία έκλεισε μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν τον κύκλο της, την Κυριακή των Βαΐων. Έδωσε μια σύντομη και γενναία μάχη με τον καρκίνο, αναφέρει το enikos.gr.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση