Μεσσηνία: Tι λέει φίλος της οικογένειας της 6χρονης που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 18:56 Μεσσηνία: Tι λέει φίλος της οικογένειας της 6χρονης που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο

Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα, στο στήθος και στην πλάτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων η 6χρονη που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στην περιοχή της Υάμειας στη Μεσσηνία, το μεσημέρι της Τετάρτης (8.5.24).

Η 6χρονη είχε πάει με την οικογένειά της στην Υάμεια Μεσσηνίας για το Πάσχα και έμεναν σε συγγενικό τους σπίτι. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μικρή έπαιζε έξω από το σπίτι όταν ένα αδέσποτο σκυλί της επιτέθηκε. Οι γονείς έσωσαν το παιδί και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Η ζωή του παιδιού δεν διατρέχει κίνδυνο αλλά τα τραύματά του είναι σοβαρά.

Πώς περιγράφει την επίθεση αυτόπτης μάρτυρας

«Επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί στο παιδάκι. Δυστυχώς ήμασταν λίγο μακριά, δεν προλάβαμε να το διώξουμε ή να αντιδράσουμε εγκαίρως να γλιτώσουμε την επίθεση. Στην περιοχή μας γενικά έχει αρκετά αδέσποτα. Υπάρχουν αδέσποτα σκυλάκια», τόνισε στο Live News φίλος της οικογένειας της 6χρονης και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά. Δεν ξέρω καν που έχει πάει τώρα. Έχει τραύματα στο προσωπάκι του το παιδάκι. Είναι ασφαλής το παιδάκι», ανέφερε.

«Οικογενειακοί φίλοι είμαστε πλέον, παίζουν τα παιδιά μας μαζί και όταν έγινε το περιστατικό αυτό μαζί ήταν όλα τα παιδιά», είπε.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση