Ευχαριστήριο για την Ορθοπεδική Κλινική του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:37 Ευχαριστήριο για την Ορθοπεδική Κλινική του ΓΝ Λαμίας

«Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για το προσωπικό των ιατρών και των νοσηλευτών της ορθοπαιδικής κλινικής του Γενικού νοσοκομείου Λαμίας.

Στις μέρες μας το πέρασμα από ένα επαρχιακό νοσοκομείο φαντάζει "εφιάλτης".

Η ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Λαμιας κατάφερε να αλλάξει το σύνηθες φαινόμενο τών ημερών μας.

Θέλουμε λοιπόν να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο σύνολο του προσωπικού της ορθοπαιδικής κλινικής (γιατρούς, νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό).

Ιδιαίτερα την ευγνωμοσύνη μας στους χειρουργούς κ .Γουβάλα και κ.Κάντζιο καθώς η ανταπόκρισή τους ήταν και είναι άμεση μετά απο ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ο γιος μας.

Τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό μας γιατί με άψογο επαγγελματισμό και πάνω απ' όλα ανθρωπιά δίνουν κάθε στιγμή τον καλύτερο εαυτό τους προσπερνώντας τα προβλήματα και τις ελλείψεις που μαστίζουν το Γ. Ν.Λαμιας και κατ'επεκταση την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη η οικογένεια του Δημήτρη -Στυλιανού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση