Το "Ευχαριστώ" της Αγγέλας Μπαρτσιώκα προς το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 11:57 Το "Ευχαριστώ" της Αγγέλας Μπαρτσιώκα προς το Νοσοκομείο Λαμίας

Διαβάστε το ευχαριστήριο κείμενο της Αγγέλας Μπαρτσιώκα, προς το προσωπικό της Μαιευτικής-Νοσηλευτικής Πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας:

«Βρέθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας φιλοξενούμενη στην Μαιευτική-Νοσηλευτική Πτέρυγα, μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Τη λέξη "φιλοξενούμενη" δεν την έγραψα τυχαία. Η ατμόσφαιρα της πτέρυγας ήταν ιδιαίτερα φιλική από όλους τους εργαζόμενους : τους νοσηλευτές, τους γιατρούς και  το υπόλοιπο προσωπικό.

Πάντα χαμογελαστοί, με διάθεση να εξηγήσουν, να βοηθήσουν, να συμπαρασταθούν.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη νεαρή αναισθησιολόγο κ.Μαρία Κελεπούρη, που με ιδιαίτερη ευαισθησία με φρόντισε ενώ βρισκόμουν στο χειρουργικό κρεβάτι.

Τι να πω για το γιατρό μου, γυναικολόγο-χειρούργο κ.Σταύρο Κραββαρίτη!

΄Έξοχος επιστήμονας, επιτυχημένος χειρούργος, σοβαρός άνθρωπος, με ενσυναίσθηση και πραγματική φροντίδα για τους ασθενείς του.

΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους  και μια παραίνεση στους συμπολίτες μου: Στηρίξτε αυτούς τους ανθρώπους που κρατούν όρθιο το ΕΣΥ, το οποίο δυστυχώς βάλλεται στις μέρες μας από την Κυβέρνηση για το συμφέρον των εταιριών υγείας και εις βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

Στηρίξτε το Δημόσιο Νοσοκομείο. Απαιτήστε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, καλούς μισθούς στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας καθώς και πραγματικές συνθήκες καριέρας.

Είναι σίγουρο ότι όλοι εμείς θα καρπωθούμε τα οφέλη από μια τέτοια κατάσταση.»

Αγγέλα Μπαρτσιώκα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση