Ο Έλον Μασκ εξηγεί γιατί αγόρασε το twitter και η μαμά του χαίρεται και κάνει retweet

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 18:44 Ο Έλον Μασκ εξηγεί γιατί αγόρασε το twitter και η μαμά του χαίρεται και κάνει retweet

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση με τον Έλον Μασκ να κρατάει στα χέρια του έναν νεροχύτη και να μπαίνει στα γραφεία του twitter με μια νέα ανάρτηση εξηγεί γιατί αγόρασε τον κολοσσό των social media. 

Λίγο «μπακαλίστικα» ο Έλον Μασκ εξηγεί στους διαφημιστές και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται ότι θέλει να το μετατρέψει σε μια «ψηφιακή ρούγα» όπου θα μπορεί ο καθένας να λέει τις απόψεις του και να μην καταφεύγει στην βία.

Και η μαμά του φαίνεται να χαίρεται πολύ με τη νέα ενασχόληση του γιού της αφού έκανε retweet την ανάρτηση του γιου της και να γράφει πόσο περήφανη μαμά είναι.

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση