Τουρκία: Ισόβια στον 40χρονο που έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να πάρει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 18:57 Τουρκία: Ισόβια στον 40χρονο που έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να πάρει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε στην Τουρκία ο 40χρονος που σκότωσε την  έγκυο γυναίκα του. Ο δράστης έσπρωξε την εγκυμονούσα σύζυγό του στον γκρεμό, στοχεύοντας στα χρήματα της ασφάλειας ζωής της.

Το 2018 στην Τουρκία ο 40χρονος Χακάν Αϊσάλ έσπρωξε την επτά μηνών έγκυο γυναίκα του από γκρεμό ύψους 300 μέτρων, ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου πόζαραν για μία selfie.

H άτυχη 32χρονη Σεμρά, πέθανε ακαριαία μετά το τραγικό γεγονός στην πόλη Μούγκλα, στη νότια Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια της δίκης, που έγινε τέσσερα χρόνια μετά, ο Χακάν Αϊσάλ σκότωσε την έγκυο γυναίκα για να πάρει τα χρήματα από ένα συμβόλαιο που είχε συνάψει και τον όριζε μοναδικό δικαιούχο του ποσού της ασφάλειας ζωής της 32χρονης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, άσκησε στη συνέχεια έφεση επικαλούμενος λόγους ψυχικής διαταραχής, ωστόσο οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Την Πέμπτη (27.10.2022), το τουρκικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια, κάτι που σημαίνει ότι ο 40χρονος δολοφόνος θα μείνει τουλάχιστον 30 χρόνια στη φυλακή και μετά θα μπορέσει να ασκήσει έφεση για αποφυλάκιση.

Δείτε σχετικά tweets από τις τελευταίες στιγμές της άτυχης Σεμρά:

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση