Αισιοδοξία για νίκη του Φρέντι Μπελέρη στις εκλογές – Σε απόσταση αναπνοής από τον νυν δήμαρχο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 08:49 Αισιοδοξία για νίκη του Φρέντι Μπελέρη στις εκλογές – Σε απόσταση αναπνοής από τον νυν δήμαρχο

Ο προφυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης είναι πιθανό να νικήσει στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή (15.05.2023) στη Χειμάρρα. 

Ο νυν δήμαρχος Χειμάρρας προηγείται με λίγες εκατοντάδες ψήφους του Έλληνα υποψηφίου, ωστόσο, το αποτέλεσμα το εκλογών εκτιμάται ότι είναι πιθανό να δώσει τη νίκη στον κ. Μπελέρη.

Η καταμέτρηση των ψήφων έχει ολοκληρωθεί στα 28 από τα 36 εκλογικά κέντρα της Χειμάρρας, αλλά δεν έχουν καταμετρηθεί σε αυτά του βορείου τμήματος της, όπου ο Φρέντι Μπελέρης έχει πολύ μεγάλη εκλογική δύναμη. 

Από την πλευρά των ομογενών μας, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η τωρινή μικρή διαφορά μεταξύ των δυο υποψηφίων θα υπερκαλυφθεί από τον κ. Μπελέρη και ο Έλληνας θα επικρατήσει σε αυτόν τον γύρο των δημοτικών εκλογών.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση