Pink: Φαν πέταξε την τέφρα της μητέρας του στη σκηνή- Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 12:10 Pink: Φαν πέταξε την τέφρα της μητέρας του στη σκηνή- Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Σε συναυλία στο Λονδίνο

Πολλά απρόσμενα έχουν συμβεί σε συναυλίες και αντικείμενα κάθε λογής έχουν καταλήξει στη σκηνή. Όμως, αυτό που έγινε σε εμφάνιση της Pink στο Λονδίνο σίγουρα είναι ασυνήθιστο: κάποιος κατά τα φαινόμενα πέταξε την τέφρα της μητέρας του.

Την ώρα που η Pink τραγουδούσε το «Just Like a Pill», στη συναυλία της στο Hyde Park, γονάτισε και σήκωσε από τη σκηνή ένα σακουλάκι που κάποιος από το κοινό είχε πετάξει εκεί, το οποίο περιείχε κάτι που φαινόταν σαν σκόνη. 

Κρατώντας το σακουλάκι από την άκρη, εμφανώς έκπληκτη, η τραγουδίστρια ρώτησε «Είναι η μαμά σου;» και το άτομο που το είχε πετάξει φάνηκε να το επιβεβαιώνει, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ. «Δεν ξέρω πώς να νιώσω για αυτό», παραδέχθηκε η Pink, άφησε κάτω το σακουλάκι και συνέχισε να τραγουδάει.

Το περιστατικό αυτό- που συνέβη σε συναυλία που κάνει η Pink στο πλαίσιο της περιοδείας της- έρχεται στον απόηχο δύο πρόσφατων συμβάντων, κατά τα οποία τραγουδίστριες τραυματίστηκαν επί σκηνής. 

Αρχικά, η Bebe Rexha τραυματίστηκε στο πρόσωπο, όταν κάποιος από το κοινό της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Υόρκη. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας φαν της Ava Max ανέβηκε στη σκηνή, σε εμφάνισή της στο Λος Άντζελες και τη χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση