Μοναδικό σκηνικό στις ΗΠΑ: Παππούδες και γιαγιάδες έγιναν πάλι παιδιά και έτρεξαν σε ιππόδρομο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:22 Μοναδικό σκηνικό στις ΗΠΑ: Παππούδες και γιαγιάδες έγιναν πάλι παιδιά και έτρεξαν σε ιππόδρομο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αφορμή δεν ήταν άλλη από το «Σαββατοκύριακο των παππούδων και των γιαγιάδων», μια ειδική εκδήλωση που καλωσόρισε τους συμμετέχοντες δωρεάν.

Η εναρκτήρια εκδήλωση στον ιππόδρομο Emerald Downs του Όμπερν της Ουάσινγκτον συγκέντρωσε μια ομάδα ζωηρών και αθλητικών παππούδων και γιαγιάδων, έτοιμων να αγκαλιάσουν έναν φιλικό ανταγωνισμό. Παρά το λασπωμένο έδαφος, αυτοί οι ηλικιωμένοι έδειξαν την αποφασιστικότητά τους και τη νεανική τους ενέργεια.

Η αφορμή δεν ήταν άλλη από το «Σαββατοκύριακο των παππούδων και των γιαγιάδων», μια ειδική εκδήλωση που καλωσόρισε τους συμμετέχοντες δωρεάν. Ενώ το τέλος συμμετοχής ήταν απαλλαγμένο, η προοπτική να κερδίσουν ένα βραβείο παρακίνησε αυτούς τους παππούδες και τις γιαγιάδες να τα δώσουν όλα.

Αυτοί οι θαρραλέοι ηλικιωμένοι βγήκαν στην πίστα, τρέχοντας, κάνοντας τζόκινγκ ή περπατώντας όπως ήθελαν. Με τον ήχο του σήματος εκκίνησης, προωθήθηκαν προς τα εμπρός, σπριντάροντας προς τη γραμμή τερματισμού. Στη διαδρομή, κάποιοι έπεσαν στο χώμα, αλλά το κέφι τους παρέμεινε υψηλό.

@abcnews

SLOW YOUR ROLL: These grandparents put their sprinting skills to test in a 40-meter dash on a horse racing track in Washington.

♬ original sound - ABC News

Ίσως η γοητεία των ποτών Old Fashioned των 10 δολαρίων ή των δελεαστικών επιδορπίων και σούπας κοτόπουλου με χυλοπίτες των 5 δολαρίων που προσέφεραν τα συνεργεία τροφοδοσίας του Emerald Downs έπαιξαν ρόλο στην τόνωση του ενθουσιασμού τους. Εξάλλου, οι παππούδες και οι γιαγιάδες εκτιμούν πάντα μια καλή συμφωνία.

Η εκδήλωση σηματοδότησε τον πρώτο αγώνα του είδους στην πίστα, γεγονός που ενίσχυσε την καινοτομία και τον ενθουσιασμό της. Ο Steve Butler από το Everett της Ουάσινγκτον αναδείχθηκε νικητής, υποστηρίζοντας ότι ήταν η πρώτη του κούρσα μετά από δεκαετίες. Το Emerald Downs εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ίσως ήταν η πρώτη φορά που ένα αθλητικό γεγονός ήταν αφιερωμένο στον εορτασμό των παππούδων και των γιαγιάδων, αν και ο ισχυρισμός αυτός παραμένει ανεπιβεβαίωτος.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση