Η φωτογραφία που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο: Η σπαρακτική στιγμή που ένα κοάλα παρακολουθεί εργάτες να του γκρεμίζουν το σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:57 Η φωτογραφία που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο: Η σπαρακτική στιγμή που ένα κοάλα παρακολουθεί εργάτες να του γκρεμίζουν το σπίτι

Μια φωτογραφία από την Αυστραλία με ένα κοάλα έχει τραβήξει τα βλέμματα του διαδικτύου.

Η στιγμή που ένα κοάλα στην Αυστραλία παρακολουθεί εργάτες να του γκρεμίζουν τον βιότοπό του έχει αποτυπωθεί σε μια σπαρακτική φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη εικόνα τραβήχτηκε από την διασώστη άγριας ζωής, Amy Wregg, με το κοάλα να παρακολουθεί τα έργα για την κατασκευή ενός αυτοκινητόδρομου.

Πρόκειται για έργο μήκους 45 χιλιομέτρων, που χρηματοδοτείται από τις ομοσπονδιακές κυβερνήσεις και τις κυβερνήσεις του Κουίνσλαντ και θα εκτείνεται από το Loganholme και το Coomera.

«Έτσι φαίνεται η πρόοδος, αυτό το φτωχό κοάλα κάθεται στο σημείο που πρόκειται να γίνει σύντομα το Coomera Connector και κοιτάζει εκεί που ήταν το σπίτι του», έγραψε η κ. Wregg.

«Θα έπρεπε να υπήρχε μια καλύτερη λύση, δεν κάνουμε αρκετά πράγματα για να τα σώσουμε, αλλά βοηθάμε τη γρήγορη εξαφάνισή τους», συνέχισε.

Η φωτογραφία με το κοάλα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν. «Θεέ μου, τι κάναμε», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σημείωσε: «Είναι τρομερό και σπαρακτικό».

Περίπου 500 κοάλα ζούσαν στην Coomera στη Χρυσή Ακτή, αλλά ο βιότοπός τους συνεχίζει να μειώνεται προκειμένου να γίνουν νέοι δρόμοι. Τα δέντρα έχουν αντικατασταθεί από καταστήματα στέγασης και λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των Westfield, McDonald's, KFC, Taco Bell, αντιπροσωπείας Toyota και Woolworths.

Τα κοάλα κηρύχθηκαν επισήμως είδος υπό εξαφάνιση το 2022, αλλά ήδη τα περισσότερα επενδυτικά έργα είχαν εγκριθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση