Πυρκαγιά σε ρωσική βάση στην Κριμαία - Απομακρύνονται πάνω από 2.000 κάτοικοι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 09:57 Πυρκαγιά σε ρωσική βάση στην Κριμαία - Απομακρύνονται πάνω από 2.000 κάτοικοι

Συναγερμός στη Ρωσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε βάση του ρωσικού στρατού στην Κριμαία. Απομακρύνονται εσπευσμένα κάτοικοι τεσσάρων κοινοτήτων.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε στρατόπεδο στην περιοχή Κίροφσκι της χερσονήσου της Κριμαίας, ανακοίνωσε ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της, Σεργκέι Αξιόνοφ μέσω Telegram.

Η πυρκαγιά είχε αποτέλεσμα να κλείσει ο κοντινός αυτοκινητόδρομος της Ταυρίδας, ανέφερε ο κ. Αξιόνοφ.

Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων RBC-Ukraine έκανε λόγο και για εκρήξεις στη στρατιωτική βάση.

 

Κατά τον κ. Αξιόνοφ, πάνω από 2.000 κάτοικοι της περιοχής θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας της πυρκαγιάς. "Σχεδιάζεται να απομακρυνθούν εσπευσμένα οι κάτοικοι τεσσάρων κοινοτήτων προσωρινά — πρόκειται για πάνω από 2.000 ανθρώπους", διευκρίνισε.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση