Πιτσιρίκος άφησε μια μαύρη αράχνη να τον δαγκώσει με την ελπίδα να γίνει Spider-Man

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 10:42 Πιτσιρίκος άφησε μια μαύρη αράχνη να τον δαγκώσει με την ελπίδα να γίνει Spider-Man

Μια ανόητη ιδέα είχε ένα αγόρι στη Βολιβία, το οποίο ήλπιζε να αποκτήσει τις υπερδυνάμεις του Spider Man

Ένα οκτάχρονο αγόρι προκάλεσε μια αράχνη (μαύρη χήρα) να το δαγκώσει με την ελπίδα να αποκτήσει υπερδυνάμεις όπως ο ήρωάς του, Spider-Man.

Το μικρό παλικάρι, από τη Βολιβίας, βρήκε το θανατηφόρο αραχνοειδές - το οποίο έχει δηλητήριο περίπου 15 φορές ισχυρότερο από ένα κροταλία - κάτω από έναν βράχο ενώ έπαιζε κοντά σε ένα ποτάμι. Έχοντας δει πώς ο Πίτερ Πάρκερ απέκτησε τις δυνάμεις του, ο νεαρός πήρε την αράχνη, την τοποθέτησε στο χέρι του και την προκάλεσε μέχρι που τον δάγκωσε.

Ο Ernesto Vásquez, επικεφαλής της Υπηρεσίας Υγείας του Τμήματος του Oruro, δήλωσε: «Το παιδί, χωρίς να υπολογίσει τους κινδύνους, την πήρε και, σύμφωνα με τον ίδιο, την έβαλε στο πίσω μέρος του χεριού του και αυτό το δάγκωσε».

Αφού η αράχνη τον δάγκωσε, το αγόρι έβαλε την αράχνη σε ένα βάζο και πήγε σπίτι του.

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι, άρχισε να έχει πόνους και σοβαρές μυϊκές συσπάσεις, αλλά αρνήθηκε να πει στους γονείς του για το περιστατικό με τη μαύρη χήρα.

Ωστόσο, η κατάστασή του άρχισε να επιδεινώνεται και η μητέρα του απαίτησε να μάθει τι είχε κάνει - γεγονός που τον ώθησε να "ομολογήσει".

Το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χορηγήθηκε γρήγορα αντίδοτο για να εξουδετερωθεί το δηλητήριο και να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Η μητέρα του είπε στους γιατρούς ότι ο γιος της είναι «μεγάλος θαυμαστής του Spider-Man και λατρεύει να βλέπει τις ταινίες». Ας ελπίσουμε ότι οι πρόσφατες εμπειρίες του δεν τον έχουν αποθαρρύνει.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση