Κεντάκι: 36χρονος αλυσόδεσε την σύντροφό του στο πάτωμα – Καρέ καρέ η διάσωσή της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 19:47 Κεντάκι: 36χρονος αλυσόδεσε την σύντροφό του στο πάτωμα – Καρέ καρέ η διάσωσή της

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησε μια γυναίκα στο Λούιβιλ του Κεντάκι την οποία διέσωσαν αστυνομικοί, καθώς την είχε αλυσοδέσει στο πάτωμα ο συντροφός της.

Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σοκάρει… Ολα έγιναν το απόγευμα της 16ης Αυγούστου όταν η αστυνομία δέχτηκε πολλές κλήσεις από γείτονες που ανέφεραν ότι άκουγαν μια γυναίκα να ουρλιάζει από ένα σπασμένο παράθυρο στον δεύτερο όροφο ενός σπιτιού.

Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο που τους είχαν καλέσει αντιλήφθηκαν ότι όλες οι είσοδοι στον πρώτο όροφο του σπιτιού ήταν μπλοκαρισμένες. Μετά από λίγη ώρα, ένας από αυτούς πήρε μια σκάλα και σκαρφάλωσε στον δεύτερο όροφο.

Εσπασε το παράθυρο, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και είδε την γυναίκα αλυσοδεμένη να κλαίει. Στον λαιμό της ήταν περασμένη  μια αλυσίδα με μεγάλο λουκέτο, που ήταν καρφωμένη στο πάτωμα του δωματίου. Μετά από προσπάθεια ο αστυνομικός με ένα τσεκούρι έσπασε την αλυσίδα και ελευθέρωσε την γυναίκα.

Δύο μέρες αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο Μόιζες Μέι, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες απαγωγής, έκθεσης σε κίνδυνο και βιαιοπραγίας.

Η δικογραφία αναφέρει ότι ο άνδρας καυγάδισε με την γυναίκα και στη συνέχεια την ακινητοποίησε, αφού της έκοψε και τα μαλλιά με μια ματσέτα.

Την χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο, την έδεσε στο πάτωμα με αλυσίδες, της πήρε το κινητό και έφυγε. Την είχε απειλήσει μάλιστα ότι θα την σκοτώσει , την ανάγκασε να βγάλει πολλά από τα ρούχα της και της έλεγε «απόψε θα πληρώσεις». Μετά από κάποιες ώρες η γυναίκα έσπασε το παράθυρο και κάλεσε βοήθεια.

 πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση