Εξαφάνιση Μπεν: Η μητέρα του ζητά εξέταση για το αγόρι που βρέθηκε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο στον Δούναβη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 14:21 Εξαφάνιση Μπεν: Η μητέρα του ζητά εξέταση για το αγόρι που βρέθηκε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο στον Δούναβη

Την πεποίθησή της ότι ο μικρός Μπεν είναι ακόμα ζωντανός εκφράζει για ακόμη μια φορά η μητέρα του, ενώ ζητά από τις αρχές να εξετάσουν το πτώμα που εντοπίστηκε το 2022 στον Δούναβη είναι αυτό του γιου της.

Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ ζήτησε από την αστυνομία να διερευνήσει αν το πτώμα ενός αγοριού που βρέθηκε στον Δούναβη στη Γερμανία μπορεί να είναι ο γιος της, 32 χρόνια μετά την εξαφάνιση του τότε 21 μηνών παιδιού της.

Η 51χρονη Κέρι Νίντμαν ενημέρωσε την αστυνομία του South Yorkshire για την έκκληση της Ιντερπόλ να αναγνωρίσει το πτώμα που ανακαλύφθηκε στον ποταμό Δούναβη στη Βαυαρία, τον Μάιο του 2022.

Εξαφάνιση Μπεν: Η μητέρα του ζητά εξέταση για το αγόρι που βρέθηκε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο στον Δούναβη
 

Το αγόρι, που εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας πέντε με έξι ετών, βρέθηκε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο. Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό το πτώμα βρισκόταν στο νερό.

Η ανακάλυψη της σορού αγνώστων στοιχείων έγινε περισσότερες από τρεις δεκαετίες μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, ο οποίος έμενε στο αγρόκτημα των παππούδων του στην Κω στις 24 Ιουλίου 1991.

Η μητέρα του Μπεν δήλωσε στη Daily Mirror: «Ελπίζω ότι η βρετανική μας αστυνομία θα το ελέγξει και θα επικοινωνήσει με τους Γερμανούς αξιωματικούς για το θέμα αυτό. Πρέπει να το αποκλείσουμε. Πάντα έλεγα από την αρχή ότι δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει».

Δήλωσε «κολλημένη» στο 1991 και είπε ότι έχει αφιερώσει τρεις δεκαετίες στην αναζήτηση του γιου της. «Ποτέ δεν είχα όνειρα ή στόχους εκτός από το να βρω τον Μπεν».

Η αστυνομία του South Yorkshire έστειλε δύο φορές ομάδα της στην Κω.

Οι ανασκαφές της αστυνομίας στο οικόπεδο της αγροικίας δεν κατάφεραν να αποκαλύψουν λείψανα και οι εξετάσεις σε ένα αυτοκινητάκι και σε αποκόμματα δερμάτινου σανδαλιού δεν ταυτοποιήθηκαν με DNA του μικρού Μπεν.

Αυτό έκανε τη μητέρα του να αμφιβάλει για τη θεωρία του εκσκαφέα και να πιστεύει ότι "κάτι δεν κολλάει".

Η αστυνομία του South Yorkshire πραγματοποίησε έρευνα τριών εβδομάδων στην Κω το 2016, με τον τότε επιθεωρητή να πιστεύει ότι ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα με τα μηχανήματα κοντά στην αγροικία όπου τον είδαν για τελευταία φορά να παίζει.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, η κυρία Νίνταμ ενημερώθηκε από ιατροδικαστές στην Οξφόρδη ότι είχαν βρει αδύναμο προφίλ DNA από αποσυντεθειμένο αίμα μέσα σε αυτοκινητάκι κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο Μπεν.

Έδωσε δείγμα DNA, αλλά της είπαν ότι δεν ταυτίζονταν τα δείγματα. «Αν αυτό το αίμα δεν είναι του Μπεν -τότε σε ποιον ανήκει; Είναι καταστροφικό. Είχαμε στηριχθεί στη σκέψη ότι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό και θα αποδείκνυε ότι ο Μπεν είχε πεθάνει. Θα έμπαινε ένα τέλος και θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία του πένθους. Όταν η εξέταση ήταν αρνητική, ήταν ένα σοκ. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ τώρα. Είναι ο Μπεν νεκρός ή είναι ακόμα ζωντανός; «Είμαι θυμωμένη και δεν μπορώ να σταματήσω να απορώ. Κάποιοι άνθρωποι στην Κω λένε ψέματα εδώ και 27 χρόνια και εμείς υποφέραμε χρόνια βασανιστηρίων, αργών βασανιστηρίων».

πηγή: news247.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση