Tο καμένο λεωφορείο μετά το φρικτό δυστύχημα με τους 4 Έλληνες νεκρούς στη Λιβύη (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 23:12 Tο καμένο λεωφορείο μετά το φρικτό δυστύχημα με τους 4 Έλληνες νεκρούς στη Λιβύη (βίντεο)

Μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου που μετέφερε την ελληνική αποστολή με το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν Λίβυοι - Αγωνία για την κατάσταση των 15 τραυματιών, οι 7 σε κρίσιμη κατάσταση

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Λιβύη κι είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν τέσσερις Έλληνες μέλη της αποστολής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη βορειοαφρικανική χώρα.

Λόγω της μετωπικής σύγκρουσης του λεωφορείου, στο οποίο μετέβαιναν οι Έλληνες στρατιωτικοί, με το όχημα, στο οποίο επέβαιναν Λίβυοι, φαίνεται ξεκάθαρα στα πλάνα το μέγεθος της καταστροφής.

 

 

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το ΙΧ με τους Λίβυους μπήκε σε αντίθετη κατεύθυνση και έπεσε πάνω στο λεωφορείο, το τελεταίο όχημα παρουσιάζει εικόνα ολικής καταστροφής μετά την τραγική σύγκρουση.

Κόσμος έχει, όπως φαίνεται, συγκεντρωθεί στο σημείο της τραγωδίας κι ενώ η περιοχή μοιάζει ερειπωμένη μετά τις καταστροφές από τις πλημμύρες.

Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Οι αρχικές αναφορές για «ελαρά τραυματίες»

Παρά τις αρχικές πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ πως μετά το τροχαίο υπήρξαν ορισμένοι ελαφρά τραυματίες, τελικώς διεθνή μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν δηλώσεις του Othman Abduljaleel, υπουργού Υγείας της Λιβύης ο οποίος έκανε λόγο για 4 νεκρούς Έλληνες.

Δείτε βίντεο:

 

 

«Δεκαπέντε μέλη της ελληνικής ομάδας διάσωσης τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι επτά σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο Othman Abduljaleel σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου. Δύο Λίβυοι επίσης είναι σε κρίσιμη κατάσταση, είπε.

Από ελληνικής πλευράς έως τις 22:30 δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί η εν λόγω είδηση, ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών, το Εθνικής Άμυνας, ούτε από το ΓΕΕΘΑ, το οποίο νωρίτερα είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία γινόταν λόγος για τροχαίο ατύχημα στο οποίο υπήρχαν ελαφρά τραυματίες.

Δείτε φωτογραφίες από τις αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ:

arab-1
arab-2
jerusalem-1

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση