Στην Κόστα Ρίκα δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο για να περάσουν τον δρόμο... μπανάνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 11:29 Στην Κόστα Ρίκα δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο για να περάσουν τον δρόμο... μπανάνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει στη Κόστα Ρίκα. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει πως η κυκλοφορία στους τοπικούς δρόμους σταματάει για να περάσουν μπανάνες.

Η Κόστα Ρίκα, μια χώρα γνωστή για τα εκπληκτικά τοπία της και τις μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες της, κέρδισε πρόσφατα την παγκόσμια προσοχή για ένα μάλλον ασυνήθιστο θέαμα - το «τρένο της μπανάνας». Αυτή η ιδιότυπη διάβαση καταγράφηκε στην κάμερα από έναν ταξιδιωτικό μπλόγκερ και γρήγορα έγινε viral.

Στο βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, οι θεατές παρακολουθούν ένα πραγματικά ξεχωριστό θέαμα. Δέσμες μπανανών βλέπουν να μεταφέρονται ταχύτατα κατά μήκος ενός δρόμου πάνω σε ένα καλώδιο υψηλής ταχύτητας, σταματώντας προσωρινά την κυκλοφορία στο πέρασμά τους.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η ανάρτηση στο TikTok συγκέντρωσε 5,6 εκατομμύρια προβολές.Οι χρήστες του διαδικτύου που σχολίασαν το βίντεο δεν μπορούσαν παρά να συμμετάσχουν στα ανέμελα πειράγματα. Ένας χρήστης σημείωσε παιχνιδιάρικα: «Κάθε μέρα αυτή η εφαρμογή μου υπενθυμίζει ότι απλά δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί ο κόσμος».

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση