Γαϊδουράκι τρελαίνεται όταν του δίνουν νέο παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 10:19 Γαϊδουράκι τρελαίνεται όταν του δίνουν νέο παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, η χρήστης του TikTok @debbieschluterman  μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο βίντεο του γάιδαρου της που ονομάζεται Donkey. Στο κλιπ, αποκαλύπτει ότι ένας από τους ακόλουθούς της, του έστειλε ένα δώρο. Έτσι κατέγραψε τη στιγμή που του δίνει το ολοκαίνουργιο παιχνίδι και η αντίδρασή του δεν απογοήτευσε.

Ο Donkey είναι τόσο χαριτωμένος και έχει θερμό κοινό που τον ακολουθεί. Το πλαστικό κοτόπουλο που που τρίζει είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι και ενθουσιάστηκε μόλις το είδε. Όχι μόνο στο τέλος πετούσε το παιχνίδι και το κυνηγούσε, αλλά κυλιόταν και με αυτό στο έδαφος, δείχνοντας πόσο πραγματικά του άρεσε.

@debbieschluterman Came home from a weekend in Pawhuska OK to a brand new squeaky chicken for Donkey! Thanks so much @GramB18! I do believe he loves it! We appreciate your generosity! #pets #donkey #happy #crazyanimals #petsoftiktok #animalsfunny #joy #pettricks #squeakytoy ♬ original sound - Inthemorningimmakingwaffles

Τα γαϊδούρια, γνωστά για την ευφυΐα και την κοινωνική τους φύση , επωφελούνται από μια ποικιλία διεγερτικών εμπειριών . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την παροχή τροφοδοτικών παζλ, ασφαλών παιχνιδιών ή ακόμα και απλών εργασιών, όπως διαδρομές με εμπόδια για την ενθάρρυνση της επίλυσης προβλημάτων και τη σωματική άσκηση. Η κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλα γαϊδούρια ή συμβατά ζώα παίζει επίσης ζωτικό ρόλο στον εμπλουτισμό του.

«Μου αρέσει πολύ το πώς ενθουσιάζεται με τα νέα παιχνίδια», είπε ο χρήστης του TikTok @kathy6279.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση