Η στιγμή του συγκλονιστικού τροχαίου στην Βενετία - Πώς έπεσε στο κενό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 15:14 Η στιγμή του συγκλονιστικού τροχαίου στην Βενετία - Πώς έπεσε στο κενό

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο το οποίο δείχνει την βουτιά θανάτου που έκανε το λεωφορείο στη Βενετία. 

Είκοσι ένα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 15 τραυματίστηκαν με την κατάσταση πέντε εξ αυτών να θεωρείται σοβαρή.

 

 

Ανάμεσα στους νεκρούς από την πτώση του λεωφορείου από την οδογέφυρα κοντά στην Βενετία και την πυρκαγιά που ξέσπασε αμέσως μετά είναι και δυο ανήλικα παιδιά.

 

 

Οι νεκροί ήταν Ουκρανοί, Γερμανοί, Γάλλοι και Κροάτες τουρίστες, οι οποίοι επέστρεφαν σε κάμπινγκ της περιοχής Μαργκέρα, λίγο έξω από την Βενετία.

 

 

Αν και τα αίτια της τραγωδίας είναι ακόμα υπό διερεύνηση τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος το σενάριο να υπήρξε κάποια αδιαθεσία που να τον οδήγησε σε «ακατανόητες» μανούβρες και εν τέλει κάτω από την γέφυρα όπως γράφει η Corriera della Sera.

«Φυσικά, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο», αναφέρει, εξηγώντας ότι περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν και από την καταγραφική κάμερα του λεωφορείου την οποία προσπαθούσαν να αποσπάσουν οι πυροσβέστες.

Επίσης δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπήρξε μηχανική βλάβη που να οδήγησε στην τραγωδία. Το υπεραστικό λεωφορείο, το οποίο ήταν υβριδικό, είχε κινητήρες φυσικού αερίου, αλλά και ηλεκτρικούς, τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες. Πολλοί επιβάτες βρέθηκαν απανθρακωμένοι από τους πυροσβέστες.

Πηγή: CNN Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση