Τουρκία: Ο γιος του Σομαλού προέδρου προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και εγκατέλειψε τη χώρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 10:41 Τουρκία: Ο γιος του Σομαλού προέδρου προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και εγκατέλειψε τη χώρα

Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης - Στο τροχαίο σκοτώθηκε ένας άτυχος ντελιβεράς, πατέρας δυο παιδιών.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η διαφυγή στο εξωτερικό του γιου του προέδρου της Σομαλίας, ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα διανομέα σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Το δυστύχημα με πρωταγωνιστή Μοχάμεντ Χασάν Σέιχ Μοχάμουντ συνέβη στις 30 Νοεμβρίου.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ανήρτησε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, φαίνεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του προέδρου της Σομαλίας να παρασύρει για αρκετά μέτρα το μηχανάκι με αναβάτη τον Γιούνους Εμρέ Γκετσέρ.

Δείτε το βίντεο

 

 

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας ο γιος του Σομαλού προέδρου Χασάν Σέιχ Μοχάμουντ χτύπησε το μεσημέρι της 30ης Νοεμβρίου τον διανομέα με τον Γιούνους Εμρέ Γκετσέρ, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών, να εκσφενδονίζεται στην άσφαλτο και υποκύπτει στα τραύματά του έξι μέρες αργότερα σε νοσοκομείο.

Όπως διευκρίνισε η εισαγγελία την ημέρα εκείνη ο οδηγός του αυτοκινήτου έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος, όταν, όμως, ο άτυχος διανομέας κατέληξε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του νεαρού Σομαλού αλλά οι «οι αστυνομικοί που πήγαν την Παρασκευή στο σπίτι του υπόπτου, διαπίστωσαν πως εξαφανίστηκε από τις 2 Δεκεμβρίου», σύμφωνα με το a Haber.

Το επόμενο βήμα ήταν, σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης, η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Σομαλού οδηγού.

(Στην επόμενη φώτο ο διανομέας που σκοτώθηκε)

(Στην επόμενη φώτο ο γιος του Προέδρου της Σομαλίας)

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση