Νέα Υόρκη: Εντυπωσιακές εικόνες από εστιατόριο που έγινε... πάγος μετά τη χιονοθύελλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 13:51 Νέα Υόρκη: Εντυπωσιακές εικόνες από εστιατόριο που έγινε... πάγος μετά τη χιονοθύελλα (φωτο: getty images)

Η χιονοθύελλα που έπληξε την πολιτεία της Νέας Υόρκης μετέτρεψε εστιατόριο σε... παγωμένο κάστρο.

Ένα εστιατόριο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, στις ακτές της Λίμνης Erie επαναλειτούργησε αφότου αναγκάστηκε να κλείσει μετά από χιονοθύελλα που μεταμόρφωσε το κατάστημα σε «παγωμένο κάστρο».

Το εστιατόριο Hoak's Lakeshore στο Αμβούργο, προάστιο του Μπάφαλο, έκλεισε την Κυριακή, εν μέσω απαγόρευσης μετακινήσεων εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε περιοχές της δυτικής Νέας Υόρκης έπεσε χιόνι πάνω από μισό μέτρο, ενώ οι ισχυροί άνεμοι επιδείνωσαν την κατάσταση καλύπτοντας τις νοτιοανατολικές ακτές της λίμνης Erie με κρυστάλλους πάγου.

Σε ανάρτηση στο Instagram το εστιατόριο ενημέρωσε ότι παρέμεινε κλειστό την Κυριακή, ενώ ανέβασε και φωτογραφία που δείχνει το εξωτερικό της επιχείρησης καλυμμένο με πάγο και σταλαγμίτες να πέφτουν από την οροφή.

Την Δευτέρα το εστιατόριο μεταμορφώθηκε πλήρως σε παγωμένο κάστρο, με πάγο να καλύπτει κάθε επιφάνεια, ενώ σε βίντεο στην πλατφόρμα Χ που μοιράστηκε χρήστης, αναφέρει ότι ένιωσε σαν να «μπαίνει στην ταινία Frozen».

Παρά τη νέα... παγωμένη πρόσοψη, το εστιατόριο λειτούργησε κανονικά τη Δευτέρα.

«Το παγωμένο μας κάστρο σήμερα, από την πρώτη καταιγίδα του 2024», έγραψε το εστιατόριο, ενημερώνοντας ότι είναι ανοιχτό.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εστιατόριο καλύπτεται από πάγο, καθώς τον Δεκέμβριο του 2022 τεράστια κύματα κάλυψαν το Hoak's Restaurant με στρώματα πάγου και κατέστρεψαν κοντινές επιχειρήσεις.

Το Μπάφαλο ακόμα συνέρχεται από την πρόσφατη χιονοθύελλα, ενώ την Τρίτη αναμένονται νέες χιονοπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση