Καναδάς: Απίστευτο βίντεο με έναν κεραυνό να χτυπά αεροπλάνο τη στιγμή της απογείωσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 22:18 Καναδάς: Απίστευτο βίντεο με έναν κεραυνό να χτυπά αεροπλάνο τη στιγμή της απογείωσης

Ένας πιλότος κατέγραψε έναν κεραυνό να χτυπά αεροπλάνο κατά την απογείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ στον Καναδά.

Το βίντεο με το σπάνιο φαινόμενο με τον κεραυνό κατέγραψε ένας εκπαιδευόμενος πιλότος, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ, παρακολουθώντας ένα αεροπλάνο Boeing 777-300ER την ώρα της απογείωσης

Τότε ένας κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο με τον εκπαιδευόμενο πιλότο να το καταγράφει με το κινητό του.

Η αεροπορική εταιρεία Air Canada στην οποία ανήκει το αεροσκάφος, επιβεβαίωσε το χτύπημα από τον κεραυνό, το οποίο αφού ελέγχθηκε κατά την άφιξή του στο Λονδίνο, συνέχισε κανονικά τις πτήσεις του.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση