Διάσημος σεφ «εξαφανίστηκε» από τη σύζυγο και τα παιδιά τους και απέκτησε νέα ταυτότητα – «Χάθηκε χωρίς ίχνος»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 11:40 Διάσημος σεφ «εξαφανίστηκε» από τη σύζυγο και τα παιδιά τους και απέκτησε νέα ταυτότητα – «Χάθηκε χωρίς ίχνος»

Η σύζυγός του, όμως, βρήκε έναν τρόπο να τον εντοπίσει.

Ένα ανερχόμενο αστέρι στη μαγειρική εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος, αφήνοντας πίσω του την τότε έγκυο σύζυγό του, ένα μικρό παιδί και μια επιχείρηση στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Η γυναίκα του, όμως, βρήκε έναν πονηρό τρόπο για να τον ξετρυπώσει χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Facebook, ανεβάζοντας μια ανάρτηση με φωτογραφία του αγνοουμένου ζητώντας από τους χρήστες πληροφορίες.

 

 

Η Άσλει Μαγκουάιερ ανήρτησε τη φωτογραφία του στην ομάδα Are We Dating the Same Guy γράφοντας: «Αυτός είναι ο άντρας μου, Τσαρλς Γουίθερς. Του αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά δεν είμαι σίγουρη πόσο θα του αρέσει αυτό. Πέρυσι, όταν ήμουν έγκυος στο μικρότερό μας παιδί, αποφάσισε ότι δεν ήθελε πια να είναι σύζυγος και πατέρας και εξαφανίστηκε, σαν να μην υπήρχε πια». Και συνέχισε: «Έχει ένα μωρό που δεν έχει δει εδώ έναν χρόνο τουλάχιστον και ένα που ποτέ δεν έχει συναντήσει. Έχει μετακομίσει σε κάποιο μέρος έξω από την πολιτεία και έχει αλλάξει τον αριθμό του τηλεφώνου».

Πιθανότατα πλέον χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Charlie», σύμφωνα με την ανάρτηση.

Η Μαγκουάιερ περιέγραψε τον χαμένο της σύντροφο ως «Βρετανό και εξαιρετικά γοητευτικό», προσθέτοντας ότι ο σεφ πιθανότατα εργάζεται κάπου στον «κλάδο του τουρισμού» και μάλλον δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι έχει σύζυγο ή παιδιά στη Μασαχουσέτη.

Ο Τσαρλς Γουίθερς, όπως αναφέρει το Boston Globe το 2021, φαίνεται ότι είχε γίνει ανερχόμενο αστέρι στη γαστρονομία του Falmouth, όπου ο Λονδρέζος διαχειριζόταν το εστιατόριο θαλασσινών «C Salt Wine Bar and Grille». Ακόμα, ο Βρετανός είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι σόου Chopped στο Food Network το 2022.

Η γυναίκα τον αναζητά, γιατί θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της με ένα διαζύγιο, ώστε να προχωρήσει.

Όπως αποδείχτηκε από την αναζήτηση, ο Γουίθερς βρισκόταν στο Τέξας και μάλιστα είχε ενεργή παρουσία σε πλατφόρμες γνωριμίων με άλλες γυναίκες: «Ταίριαξα μαζί του στο Bumble μόλις πριν από λίγες εβδομάδες», αναφέρει μια χρήστης σε βίντεο στο TikTok.

 

@marykatherinesamples What the heck, Charlie?! #charliewithers ♬ original sound - Mary Katherine Samples

 

Άλλες γυναίκες υποστήριξαν ότι έχουν τον αριθμό και τη διεύθυνση του σύζυγου της Μαγκουάιερ που είναι προφανώς κάπου στο Lone Star State, σύμφωνα με ένα επόμενο βίντεο.

Η ίδια αποκάλυψε πως έλαβε αρκετές πληροφορίες σχετικά με τον άνδρα της, ώστε να τον εντοπίσει, και φυσικά ευχαρίστησε τους ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν και τη βοήθησαν είτε με πληροφορίες είτε με μηνύματα στήριξης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «New York Post».

Αξίζει να σημειωθεί πως, όταν έφυγε ο Τσαρλς Γουίθερς, άφησε πίσω του χρέη σύμφωνα με βίντεο στο TikTok.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση