Απρόσκλητος επισκέπτης: Γυναίκα βρήκε έναν αλιγάτορα στην κουζίνα της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 12:09 Απρόσκλητος επισκέπτης: Γυναίκα βρήκε έναν αλιγάτορα στην κουζίνα της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έπαθε μια γυναίκα στη Φλόριντα στη θέα ενός απρόσκλητου επισκέπτη, που εισέβαλε στο σπίτι της και θρονιάστηκε στην κουζίνα της: ενός αλιγάτορα μήκους σχεδόν δυόμιση μέτρων!

Η Μαίρη Χόλενμπακ τράβηξε φωτογραφίες του ερπετού στο σπίτι της στο Βένις της πολιτείας αυτής των ΗΠΑ, όπου εμφανίζονται συχνά αλιγάτορες σε σπίτια.

Τα στιγμιότυπα έγιναν γρήγορα viral όταν τα ανήρτησε στο λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ o μετεωρολόγος Ματ Ντέβιτ,

Πώς μπήκε ο αλιγάτορας στο σπίτι

Η γυναίκα έβλεπε τηλεόραση όταν άκουσε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού της να τρίζει. «Σκέφτηκα ότι κάποιος έκανε λάθος και προσπάθησε να μπει μέσα, επειδή συμβαίνει συχνά αυτό. Αλλά μέχρι να σηκωθώ και να πάω στην πόρτα ο αλιγάτορας βρισκόταν ήδη μέσα», είπε στο τοπικό δίκτυο WFLA.

Δύο πράγματα πέρασαν αμέσως από το μυαλό της: «Το πρώτο ήταν “Θεέ μου, ένας αλιγάτορας βρίσκεται στο σπίτι μου” και το δεύτερο: “πώς θα τον ξεφορτωθώ;». Όπως είπε η Χόλενμπακ, το τηλέφωνό της βρισκόταν σε έναν πάγκο λίγα εκατοστά μακριά από τον αλιγάτορα. «Πλησίασα λίγο πιο κοντά κι άρπαξα το τηλέφωνό μου. Έτρεμα απ’ το φόβο».

Λίγο αργότερα έφθασαν στο σπίτι της δύο αστυνομικοί και τρεις εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Προστασίας Ιχθύων και Άγριας Ζωής της Φλόριντα. «Αυτοί οι τύποι ήταν απίστευτοι, τόσο ήρεμοι, χαλαροί, επαγγελματίες. Έκαναν λες και δεν ήταν μεγάλο πράγμα που βρέθηκε ο αλιγάτορας στο σπίτι μου».

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι το ερπετό μεταφέρθηκε σε φάρμα με αλιγάτορες. Οι θεάσεις τους αυξάνονται αυτό το διάστημα στη Φλόριντα καθώς είναι περίοδος ζευγαρώματος και οι αρσενικοί αλιγάτορες γίνονται πιο επιθετικοί. «Μόνο στη Φλόριντα θα δεις αλιγάτορα στο σπίτι σου», σχολίασε με χιούμορ η Χόλενμπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση