Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Κοψιδάς - Οι πρώτες του δηλώσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 11:20 Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Κοψιδάς - Οι πρώτες του δηλώσεις

Δείτε βίντεο από την υποδοχή του.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor μετά από περίπου τρεις μήνες.

Η υποδοχή του ηθοποιού και πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν θερμή.

Μόλις ο Γιώργος Κοψιδάς βγήκε από την έξοδό του από την αίθουσα αφίξεων οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν και τον ρώτησαν για το Survivor αλλά και την περιπέτεια που είχε στο ταξίδι της επιστροφής.

«Έρχομαι λίγος λίγος, γιατί δεν έχει έρθει η βαλίτσα» είπε.

Οι δημοσιογράφοι συνέχισαν να τον ακολουθούν ρωτώντας τον για το παιχνίδι και όσα είπε στις κάμερες κατά του ριάλιτι με τον ίδιο να τους απαντά: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, Ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ, θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα».

«Προσέξτε μη χτυπήσετε παιδιά. Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ» δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς πριν μπει στο βανάκι για να φύγει από το αεροδρόμιο.

Η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις δηλώσεις του ηθοποιού λέγοντας στον αέρα της εκπομπής της: «Επέλεξε να μην μιλήσει, αφού αυτή ήταν η οδηγία που έχουν όλοι οι παίκτες από την παραγωγή, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και πρέπει να το επικροτήσουμε γιατί έχουμε δει και άλλους παίκτες να φτάνουν και να μην ρίχνουν ούτε μία ματιά».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση