Σαν σήμερα: 18 χρόνια χωρίς τον αιώνιο έφηβο Βλάση Μπονάτσο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 15:51 Σαν σήμερα: 18 χρόνια χωρίς τον αιώνιο έφηβο Βλάση Μπονάτσο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "αιώνιος" έφηβος της ροκ μουσικής και ο αξέχαστος ρόλος στους "Απαράδεκτους"!

Σαν σήμερα, στις 14 Οκτωβρίου 2004 ένας πολύ αγαπημένος μας καλλιτέχνης, ο Βλάσης Μπονάτσος, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από ανακοπή καρδιάς. Ο αξέχαστος ροκάς και ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό μετά το θάνατο του, έπασχε από κληρονομικό αγγειοοίδημα.

Μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια του “αιώνιου” έφηβου και πράγματα για τη ζωή του ανθρώπου που δεν άφηνε το χαμόγελο ποτέ να φύγει από το πρόσωπο του:

Ο Βλάσσης Μπονάτσος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1951.

Ήταν γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου, με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και είχε έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Τάκη.

Στα μέσα της δεκαετίας του 60 αποφάσισε να ιδρύσει το συγκρότημα loubok και λίγο αργότερα, το 1969 μέχρι και το 1972, έγινε μέλος του συγκροτήματος, Πελόμα Μποκιού. Το συγκρότημα έκανε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι, “Γαρύφαλλε”.

25 χρόνια αργότερα, ο Βλάσσης Μπονάτσος ηχογράφησε το ίδιο τραγούδι (Γαρύφαλλε), όταν συνεργάστηκε με τους Goin’ Through.

Στη θεατρική του καριέρα σταθμό αποτέλεσε η ερμηνεία του στο μιούζικαλ “Εβίτα”, όπου υποδύθηκε τον Τσε Γκεβάρα και πρωταγωνίστησε τότε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν και η σύντροφος του.

Αξέχαστη όμως έχει μείνει και η συμμετοχή του στην κορυφαία, κωμική σειρά των 90’s “Οι Απαράδεκτοι”, στην οποία ήταν συμπρωταγωνιστής με τους Γιάννη Μπέζο, Σπύρο Παπαδόπουλο, Ρένια Λουιζίδου και Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Μετά τo τέλος των “Απαράδεκτων”, o Βλάσης Μπονάτσος πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1 “Στον Αστερισμό της Γραβάτας”, ενώ ερμήνευσε και τους τίτλους αρχής. Συμμετείχε ακόμα ως guest σταρ και στις δημοφιλείς, κωμικές σειρές με τον Γιάννη Μπέζο “Της Ελλάδος τα Παιδιά‘ και στο “Εκείνες και Εγώ”. Στην πρώτη σειρά έκανε τον σμήναρχο Καραμπονάτσο και στη δεύτερη υποδύθηκε … τον εαυτό του!

Στην τηλεόραση εκτός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές, είχε παρουσιάσει και αρκετές, ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και διάφορα τηλεοπτικά σόου, στα οποία για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση είχε φέρει το κόνσεπτ για φάρσες σε επώνυμους. Εκείνος άνοιξε το δρόμο, τον οποίο μετά ακολούθησαν πολλοί!

Ήταν παντρεμένος με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Ζένια Μπονάτσου.

O Βλάσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου 2004.

Πηγή: debater.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση