Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Φωτογραφήθηκαν γυμνοί λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 15:35 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Φωτογραφήθηκαν γυμνοί λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση που έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο πριν καλωσορίσουν τον γιο τους.

«Το θαύμα της ζωής» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους δυο τους να ποζάρουν γυμνοί και αγκαλιασμένοι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο αγόρι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το μεσημέρι της Παρασκευής η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με το μωρό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση