Παπαδημητρίου: «Κάποιοι δημοσιογράφοι κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις, με ενοχλεί να με ρωτάνε για το Survivor»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 12:55 Παπαδημητρίου: «Κάποιοι δημοσιογράφοι κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις, με ενοχλεί να με ρωτάνε για το Survivor»

Για τους δημοσιογράφους που κάνουν «ηλίθιες ερωτήσεις» μίλησε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, απαντώντας γιατί δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Oι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Μάκης Παπαδημητρίου και Άρης Λεμπεσόπουλος με αφορμή την παράσταση «Οικόπεδα με θέα» παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Art Week».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πόσο προσεγγίσιμος είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου, αφού δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Μια χαρά προσεγγίσιμος είναι, εντάξει. Θέλει να επιλέγει, τέλος πάντων, με ποιους θα συνομιλεί και αυτό είναι θεμιτό».

Ο ίδιος ο Μάκης Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν έρχεσαι και με ρωτάς για το έργο, για τους συναδέλφους, για το πως είναι η δουλειά και πως είναι το θέατρο δεν έχω λόγο να αρνηθώ να απαντήσω. Όταν με ρωτάς, όμως, αν θα έπαιζα ποτέ στο Survivor με ενοχλεί. Λοιπόν, για αυτό και τσακώθηκα με μια δημοσιογράφο. Γιατί πολλές φορές δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τους δημοσιογράφους που κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις με το πόσο ηλίθιες είναι οι ερωτήσεις που κάνουν. Δηλαδή τι άλλο να πω».

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση