Σταμάτης Γονίδης: «Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι διαμάντια σε υγρή μορφή» - Η βάπτιση του εγγονού του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 11:01 Σταμάτης Γονίδης: «Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι διαμάντια σε υγρή μορφή» - Η βάπτιση του εγγονού του

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στην βάπτιση του δεύτερου παιδιού της κόρης του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανίας. Ο νεοφώτιστος μάλιστα, πήρε το όνομα του παππού του Σταμάτη.

«Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι διαμάντια σε υγρή μορφή. Αυτή την στιγμή δεν έχω διαμάντια εγώ στα μάτια μου. Δεν συγκινούμαι ιδιαίτερα γιατί αυτή είναι η τέταρτη βάφτιση, έχω συνηθίσει πια. Δεν έχω κάποια αδυναμία σε κάποιο εγγόνι, γιατί θα μας ακούσουν κιόλας. Όλα τα αγαπάω το ίδιο και η κόρη μου η μικρότερη που έχω κάνει, η Μαριαλένα, είναι θεία, έχει τέσσερα ανίψια. Έχουν πολύ μικρή ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους, ένα χρόνο το καθένα» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ερωτηθείς για το τι προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει και στην μικρή του κόρη και στα εγγόνια του, απάντησε πως: «Στην μικρή μου κόρη και στα εγγόνια μου προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω να κάνουν το σταυρό τους πριν το φαγητό, πριν κοιμηθούν και όταν ξυπνάνε».

Δηλώσεις έκανε και η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία: «Ήταν επιλογή μου να δώσω στον γιο μου το όνομα του μπαμπά μου, γιατί ο μπαμπάς μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Έχω το όνομά του, τατουάζ στο χέρι μου και έχουμε και ένα ίδιο τατουάζ το «Saint Stefan». Νομίζω ότι και ο μπαμπάς μου, μου έχει αδυναμία, δεν ξέρω, σ’ όλες μας δείχνει αδυναμία. Όταν του είπα ότι θα δώσω το όνομά του στον μικρό, χάρηκε πάρα πολύ. Ήθελε ένα παιδάκι μας να το λένε Σταμάτη»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση