Αντζελίνα Τζολί: Το ευχαριστήριο σημείωμα που άφησε στο ξενοδοχείο της Ηλείας που διέμεινε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 12:33 Αντζελίνα Τζολί: Το ευχαριστήριο σημείωμα που άφησε στο ξενοδοχείο της Ηλείας που διέμεινε

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στον Πύργο Ηλείας στα πλαίσια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, «Maria»

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Maria» όπου υποδύεται την κορυφαία υψίφωνο Μαρία Κάλλας, βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί στον Πύργο Ηλείας, πριν από μερικές ημέρες.

Με ένα χειρόγραφο σημείωμα η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της στο προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Το πολυτελές θέρετρο έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebok την Τρίτη 24 Οκτωβρίου όπου αποκάλυψε το ευχαριστήριο σημείωμα.

«Σας ευχαριστούμε για μία ξεκούραστη διαμονή στο όμορφο θέρετρό σας. Το καστ της ταινίας “Maria” πέρασε υπέροχα εδώ!», έγραψε η Αντζελίνα Τζολί.

Δείτε την ανάρτηση

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση