Ο Νουσρέτ άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη: Το ζεϊμπέκικο του και η συναυλία του Ρέμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 09:50 Ο Νουσρέτ άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη: Το ζεϊμπέκικο του και η συναυλία του Ρέμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πασίγνωστος Τούρκος σεφ Νουσρέτ, γνωστός και ως «Salt Bae» προχώρησε σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, με άρωμα Ελλάδας...

Ο πασίγνωστος Τούρκος σεφ Νουσρέτ μπορεί το τελευταίο διάστημα να αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο, ωστόσο πρόσφατα έκανε ένα νέο επιχειρηματικό «άνοιγμα» στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα με άρωμα Ελλάδας.

Ο Νουσρέτ δεν πτοήθηκε από τις μηνύσεις και τις δυσφημίσεις στα social media για τα εστιατόρια του κι άνοιξε ένα καινούργιο εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο σερβίρει ελληνική κουζίνα.

Μάλιστα, η ανακοίνωση είχε γίνει τον Οκτώβριο, όταν ο Νουσρέτ είχε γράψει στο Instagram: «Έχω καλά νέα για εσάς. Ανοίγουμε πολύ σύντομα το μοναδικό μας αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη».

Στο βίντεο, που συνόδευε την ανακοίνωση, εμφανιζόταν αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είχε υποσχεθεί πως θα βρίσκεται στα εγκαίνια του μαγαζιού. Έτσι κι έγινε.

Ο Έλληνας τραγουδιστής έδωσε το παρών στα εγκαίνια του εστιατορίου του Νουσρέτ, δίνοντας μάλιστα μία συναυλία.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τούρκος σεφ φαίνονται οι δύο άντρες να χορεύουν μαζί το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, με τον Αντώνη Ρέμο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση