Πατέρας θα γίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Έγκυος στον δεύτερο μήνα η Ιλάειρα Ζήση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 13:34 Πατέρας θα γίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Έγκυος στον δεύτερο μήνα η Ιλάειρα Ζήση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, καθώς θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη καθώς η Ιλάειρα διανύει ακόμη τους πρώτους μήνες της κύησης και δεδομένου του ιστορικού τους, με την πρόσφατη απώλεια του εμβρύου της, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα lifenewscy, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να την επιβεβαιώνει στην εκπομπή «Ελα να δεις».

«Είναι καλό όταν είναι κάτι προσωπικό να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μία μανούλα, ένα μελλοντικό πατέρα την ώρα που αισθανθεί την ανάγκη να το πει. Ειδικά όταν έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δυόμιση μηνών έγκυος η Ιλάειρα

Σήμερα, ο γνωστός παραγωγός αποκάλυψε πως η σύζυγός του διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» δήλωσε:  «Ευχαριστούμε. Μετά από αυτό που πάθαμε, θέλαμε να περιμένουμε να περάσουν τρεις - τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους δυόμιση μήνες. Θέλαμε να περάσει λίγος χρόνος, αλλά αφού μαθεύτηκε τι να έλεγα; Ψέματα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, απλά θέλαμε να το ανακοινώσουμε τη στιγμή που θέλαμε. Είναι καλά η Ιλάειρα, είναι στο σπίτι. Έχει έρθει και η μαμά της και προσπαθεί να είναι ήρεμη. Να περάσει αυτό το πρώτο διάστημα θέλουμε. Θέλω να είναι γερό, δυνατό και υγιές, αυτό τίποτα άλλο».

Πηγές: Alpha, Star

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση