Τράπερ γύριζε video clip και προκάλεσε τρόμο σε περαστικούς: Έπαιρναν τηλέφωνο την ΕΛ.ΑΣ (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 15:39 Τράπερ γύριζε video clip και προκάλεσε τρόμο σε περαστικούς: Έπαιρναν τηλέφωνο την ΕΛ.ΑΣ (BINTEO)

O πολίτης που το είδε κάλεσε την αστυνομία, για να καταγγείλει τους πυροβολισμούς.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής (14/1), το οποίο προκάλεσε πανικό, αλλά τελικά ήταν γύρισμα για βίντεο κλιπ ενός τράπερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (14/1) οδηγός που διέσχιζε εκείνη την ώρα την Περιφερειακή Οδό, είδε σε διερχόμενο αυτοκίνητο πολίτη να κρατάει όπλο και σε διπλανά οχήματα από εκείνο να υπάρχουν κάμερες. Άμεσα κάλεσε το κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ (100) και ανέφερε το περιστατικό.

Στη συνέχεια, από την ΕΛ.ΑΣ δόθηκαν αναζητήσεις, δίχως να εντοπιστεί κάποιο όχημα.

Ωστόσο, το όπλο που είδε ο διερχόμενος οδηγός το είχε στην κατοχή του τράπερ, ο οποίος εκείνη την ώρα γύριζε Video Clip στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση ανατολικά, στο ύψος τη Ευκαρπίας.

Παράλληλα, διπλανά ΙΧ απαθανάτιζαν τη σκηνή με κάμερες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε βενζινάδικο της περιοχής, ώστε να τραβήξουν κι άλλα πλάνα.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση