Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 10:56 Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί

«Ως ψυχολόγος, έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος».

Για τις αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Στούντιο 4». «Έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λαθος», τόνισε, μεταξύ άλλων.

« Έκανα πράγματα που δεν θα φανταζόμουν ποτέ. Αν με ρωτούσες πριν από κάποια χρόνια να ασχοληθώ με την πολιτική θα σου έλεγα: “Τι είναι αυτά τα πράγματα;”», σημείωσε ακόμη. «Ό, τι έχω πει ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ το έκανα» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος. Τα καλά πράγματα που έρχονται τα θεωρώ λίγο δεδομένα, τα κακά πάλι εκεί ζορίζομαι. Δεν νομίζω ότι έχω κάνει πυρηνική αλλαγή ποτέ. Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί ή δεν κάνει κάτι για εμένα τόσο διαφορετικό δεν είναι τυχαίο. Είναι στο να μην αλλάξω ένα status quo, το οποίο με ήθελε πάντα το παιδί μιας οικογένειας, άρα η αλλαγή προέκυψε όταν έπαψα να είμαι το παιδί μίας οικογένειας. Με έναν τρόπο πάλι δικό μου αλλά όχι απαραίτητα λειτουργικό και σωστό, πάλι κράτησα κάποια πράγματα. Δηλαδή άφησα κάποια πράγματα έτσι όπως ήταν, δεν άλλαξα κάποια πράγματα στο σπίτι για να αφήσω κάποια πράγματα στο παρελθόν. Ως ψυχολόγος, έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος, αλλά με έναν τρόπο που βρίσκω πολύ ανακουφιστικό να μπορώ να κρύβομαι σε πράγματα τα οποία…», ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Συνήθως σέρνω τόσο πολύ αυτά τα ζόρικα και αυτά τα ντεμί μέχρι το σημείο που σπάνε από μόνα τους και από τη μία μεριά μέσα ξέρω πάρα πολύ καλά ότι καλά κάνανε και σπάσανε γιατί τόσο πολύ τα έχω τραβήξει και από την άλλη λέω “κοίτα να δεις έγινε αυτό που φοβόμουν”, ενώ την προηγούμενη μέρα έλεγα “καλά εγώ αυτό δεν μπορώ να το συνεχίσω άλλο”, κάπως με κοροϊδεύω εμένα, κάπως κρύβομαι από τον εαυτό μου», δήλωσε επίσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση