Η «μεταμόρφωση» του Χόακιν Φίνιξ στο τρέιλερ του «Beau is Afraid»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 12:01 Η «μεταμόρφωση» του Χόακιν Φίνιξ στο τρέιλερ του «Beau is Afraid»

Η ταινία εκτυλίσσεται σε βάθος δεκαετιών.

Ο Χόακιν Φίνιξ ετοιμάζεται να «μαγέψει» το φιλοθεάμον κοινό για ακόμα μία φορά με τη συμμετοχή του στην ταινία «Beau is Afraid». Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Άρι Άστερ, δημιουργού και σκηνοθέτη πρωτότυπων ταινιών τρόμου, είναι «στον αέρα».

Στην ταινία, παρακολουθούμε τον Beau σε ένα ταξίδι που θα διαρκεί δεκαετίες, για αυτό και εμφανίζεται με διαφορετικό μακιγιάζ και κάθε φορά υποδύεται μία άλλη εκδοχή του εαυτού του.

Το «Beau Is Afraid» με λίγα λόγια: «Ένας παρανοϊκός άντρας ξεκινάει μια επική οδύσσεια για να γυρίσει σπίτι στη μητέρα του σε αυτή την τολμηρή και ιδιοφυώς διεστραμμένη νέα ταινία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ari Aster».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση